Zin in een boeiende lezing?


Wenst uw vereniging of bedrijf graag een interessante namiddag of avond te organiseren?  Dat treft!

 

Sinds 2006 geef ik lezingen over hoe voeding allerlei processen in je lichaam beïnvloedt.  Ook over hoe het je psyche en je gedrag kan wijzigen.  En dit gebeurt steeds op een bevattelijke manier en met de nodige dosis humor.

 

Bij Vorming Plus Gent en Kortrijk geef ik regelmatig presentaties.
Ook allerlei verenigingen, zelfhulpgroepen en mutualiteiten contacteren me hiervoor.

 

U kan me telefonisch contacteren op 09/33 00 329

of het formulier onderaan deze pagina invullen.Reacties van deelnemers

 

Ik leef in de overtuiging dat gezonde voeding onze algemene gezondheid en levenskwaliteit bevordert. Desondanks kamp ik reeds een jaar met een chronische pijnlijke achillespees.  Daarom kwam ik naar jouw lezing ‘De invloed van voeding op chronische pijn.

 

Ik was aangenaam verrast over de inhoud van de lezing.  De belangrijkste items waren de zuur/baseverhouding in ons lichaam en de invloed van een darm- en leverwerking op pijn.  Alles werd op een bevattelijke manier gebracht en ook je nota’s waren erg duidelijk en interessant. Vooral de meerdere voorbeelden vanuit jouw praktijkervaring maakten de voordracht aangenaam om te volgen.

 

Aan jouw uiteenzetting heb ik veel gehad en probeer de belangrijkste tips nu toe te passen in mijn dagelijks leven.  Je mag me altijd graag uitnodigen voor komende lezingen!

 

Eddy De Smet,  zaakvoerder ULTREIA


Vraag hier uw lezing aan

Om prijzen aan te vragen, kan u het invulformulier doorsturen.  Ook het onderwerp dat u verlangt, kan u hier opgeven.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.